pühapäev, juuli 19, 2015

Ulmetoivu ja Ulmeraivu

Blogilugejad küsivad tihti huvitavaid lugusid. Igapäevaselt eesti joodikute, eksvangide ja narkarite tegemistest ei viitsi lihtsalt kirjutada, aga nüüd tuli vahele üks värvikam lugu.

Üleeile küsis Ulmetoits (Toivu, kes on täispeaga suht ulme tegelane ja täis on ta 50% päevadest) mult jommis peaga tööautot, et Bordoosse lällama minna. Ma ei lubanud. Ulmetoits võttis vaatamata minu keelule siis omavoliliselt auto ja lasi ennast kolleegidel Bordoosse sõidutada. Noh, jäigi üksi Bordoosse ja pidi rongiga tagasi tulema. Nüüd on see tripp natuke lappama läinud ja tal on ka telefon tühjaks saanud. Kuna ta kipub täis peaga tüli norima, siis on ta ilmselt kusagil isoleeritud. Pole välistatud, et naaseb väljalöödud hamba ja sinise silmaga nagu mõni teine meil on sarnaselt pikemalt reisilt naasnud. 
Ulmetoitsi naine küsis Ulmetoitsi Pariisis elavalt vennalt Raivo Kaeralt, ega tema midagi ei tea. Sai seepeale sõimata nagu koer, et naine on süüdi, et mees lõbutseda tahtis. Okei, see selleks, peresisene värk. Aga nüüd sain mina ka paar vahvat sõnumit, mille ma siin meeleldi teieni toon. Kui Ulmraivo sõnumitest võiks nagu välja lugeda, et ta peaks justkui dialoogi, siis olgu mainitud, et mina pole talle ühtegi korda vastanud.

SMS nr1 19.07.2015 kell 10:15:38:
Tere, Ragnar! Kui KOHE koik tootajad ja autod Toivot otsima ei lahe, teen su kohta politseisse ja maksuametisse avalduse. Prantsusmaal saad illegaalse toojou, maksupettuste eest 10a reaalset vangistust. Kogu su fb ja blogi on salvestatud. Tean sinust koike! Homme lahen ka saatkonda ja alustan artikli kirjutamist eesti ja prantsuse meediale. Sina ja kogu su punt vastutate, kui Toivoga midagi juhtub! Otsingud algavad kohe voi litsun su laiaks nagu prussaka! Ja sina isiklikult helistad mulle, hoiad mind koigega kursis! Raivo Kaer, Toivo vend
Mina loomulikult sinna tasemele ei lasku ja jätan vastamata. Seejärel tuleb paari tunnise vahega sisse järgmine SMS:


SMS nr2 19.07.2015 kell 12:17:49:
Sa oled mortsukas! Palkad illegaalselt toojoudu, et oma taskuid taita! Vereimeja! Havitan su taielikult, luban!!! Ekspressis tuleb avalugu, Ohtuleht, Nelli Teataja ja Laane Elu andsid samuti nousoleku. Kuna mul on Suursaatkonna konsuli mobiili number, sain yhendust ja nad teevad minuga taielikult koostood. Void kohe oma putka sulgeda ja riigist lahkuda! Sa oled kadunud, mees!
Ma ei vasta midagi. Toivo ja Anu proovivad Raivut maha rahustada ja maa peale tagasi kutsuda. Tunni aja pärast saabub mulle jälle sõnum noore kirjamehe telefonist:


SMS nr3 19.07.2015 kell 13:26:05:
Sina lased lahti? Keda? Inimese, kellega sul pole lepingut isegi? Vannun, et havitan su taielikult! Tulevad artiklid, molema riigi maksuametid, Prantsusmaa politsei, saatkond ja lopuks vangla, millest saab su kodu! Parem paki oma asjad ja pogene riigist! Ma ei lopeta enne, kui olen su taielikult havitanud koos varaga, mille oled teiste eludega riskides ebaausalt teeninud! 

Kisub põnevaks. Jään ootama järgmisi sõnumeid. No neid tuleb. Ja jääbki tulema. Mina ei pea vajalikuks midagi vastata.


SMS nr4 19.07.2015 kell 17:06:31:
Mont-de-Marsanis ja selle lahiymbruses ning asutustes hakkavad varsti ringlema sinu pildiga ja sind puudutavad lendlehed. Jouavad koikjale. Info on koostamisel nii sinu kui ka sinu pere ja tegevuste kohta. Samuti votan yhendust kohalike ameti- ja haridusasutustega. Prantslased juba seda ei andesta. Ekspress, ohtuleht, nelli teataja ja laane elu on loost vaga huvitatud. Edu, "arikas"! Varsti oled kuulus poiss nii Eestis kui ka Prantsusmaal 

SMS nr5 21.07.2015 kell 01:43:28:
Lahen oma voitluses inimoiguste eest lopuni! Sind juba jalgitakse! Samas vottis Prantsusmaa mind oma kaitse alla. Sa pole ainus eestlasest pettur, keda olen paljastamas! Kuna mu vend tootab su juures, olen valmis koostooks. Teed koigiga lepingud, tasud ausalt maksud jne. Artikkel Ekspressis ilmub igal juhul. Ka mujal, kuid nend sisu soltub sinust. Voin kirjutada tanasest seisust, st eestlasest kriminaalist Prantsusmaal, voin kirjutada loo, kuidas ausaks hakkasid voi hoopis reklaami tegeva ja positiivse artikli voi ka mitte midagi kirjutada. Artikkel on too, mille tulemusena valmib produkt. Iga produkt on ostetav ja myydav. Koik lasub sinu sydametunnistusel. Peale esmasp toimunud kohtumist juristide ja vastava organisatsiooniga, kinnitan, et sind ootab kurb, st vangla staatus. Kas sa toesti tahad seda? Sind juba jalitatakse. Protsess on alanud. Sinu ainus paasetee on ametlikud lepingud ja artiklite osa...
 

SMS nr6 21.07.2015 kell 02.22:12:
4 sinu alluvat kysisid esmasp minult abi, et sinu orjusest paaseda! 4! Su ja su pere olukord on katastroofiline! Olen valmis koostooks, kui minuga yhendust votad, tootajatega lepingud solmid jne. Kui nadala jooksul midagi ei juhtu, ootab sind tallinna vangla. Sind jalgitakse. Artikkel on produkt- ostetav ja myyday, aga eeltingimus on lepingud tootajatega, maksude tasumine


SMS nr7 21.07.2015 kell 02.47:28:
Praegurest hetkest alates on sul 24h aega, et tootajate ja minuga leping teha. Kui seda ei juhtu, on vangla garanteeritud. Aeg hakkab tiksuma NYYD! 

SMS nr8 21.07.2015 kell 03.17:33: 
Just sain teada, et su taust Eestis pole puha! Oi, irw, vale mehe otsa sattusid. 

SMS nr9 21.07.2015 kell 03.28:27:
Mees, sinu tunnid on loetud! 


SMS nr10 21.07.2015 kell 13.56:09:
See, et maksad eraisikuna palkasid, ainult raskendab su kuritegu. Ka sinu elukaaslase arve on kontrolli all. Oled monusa supi endale kokku keeranud. Neli inimest on oma lood kirjutanud. Homme hommikul on mul kohtumine saatkonnas. Sul on veel aega...


SMS nr11 21.07.2015 kell 16.11:35: 
02.58 taitub 24h!

SMS nr12 21.07.2015 kell 16.53:33:
Peatoimetaja leidis eestist inimesi, keda oled varem petnud. Homme teen ka nendega inteka. Artikkel tuleb vinge! Aitah!

Mina ütleks, et tegu on Ulmeraivu'ga :) Toivu on oma Pariisi vennast mulle rääkinud küll, et ta on nats imelik, pages kunagi võlgade eest Pariisis, joob ka päris palju, on ajakirjanik ja naiste asemel eelistab mehi. Noh nii põgusalt... Aga mis teie arvate?

Thanks for visit !