pühapäev, juuli 09, 2017

TdF 9. etapp

Tänane prantsuse velotuuri etapp pakkus tugitoolisportlastele tõelise elamuse. Tõus lõhkus jooksikute grupi mõnusalt väikesteks tegusateks juppideks. Kollase särgi ihalejad said kõik ilusti etteotsa.
Mõnikümmend versta enne lõppu hakkati põnevust peale kruvima. Esiteks Froomi tehniline probleem, käsi püsti, Aru ründas, mindi kaasa, Froom jäigi maha, aga otsustati ikka viisakalt järele oodata. Greg Lemond kommenteeris Eurospordis, et täiesti arusaamatu käitumine, me ei saa kogu tuuri vältel iga tehnilise probleemi ohvrit järele oodata. Ja meil oleks täna kollane särk omanikku vahetanud.

Lõpulaskumise kukkumine, Richie Porte libises vastu kaljuseina ja viidi haiglasse. Kindlasti on nüüd Froomi tuuri üldvõit enam mitte nii kaljukindel kui enne tänast.

Aru käiguvaheti probleem, tagant ei läinud kett paari viimase suurema hammasratta peale. Vana sõkkus mäkke umbes 40 pööret minutus, aga maha ka ei jäänud.

R. Bardet'i rünnak andis talle 10km enne lõppu pooleminutilise edu, aga see võeti paar kilti enne lõppu kinni ja Bardet finisheeris esikuuikus.

Fotofinish tunnistas 2cm pikkuse eduga W. Barquil'i ees võitjaks R. Uran'i, kellele oli see esimeseks etapivõiduks TdF-lt.

Paari päeva pärast möödutakse meist, peab ka läbi hüppama.

Kommentaare ei ole:

Thanks for visit !